Gobik

Home » Merken » Gobik

Gobik
Gobik
Cycle clothing

Strakke lijnen en levendige kleuren om zeer speciale kledingstukken te inspireren met kracht en een unieke persoonlijkheid. Ze zijn toegewijd aan een duurzame ontwikkeling, altijd met de meest op maat gemaakte materialen voor elk doel en zorgvuldig behandeld door de deskundige handen die al onze apparatuur maken. We willen niet dat iemand het ons vertelt. We willen het geluid van je inspanning voelen, terwijl je het stof op je pad optilt en de volgende bocht volgt. Uw levering is uniek. En dit zijn de kleuren van uw disconformisme, elke dag en overal.

Alles kwam in 2010 tot stand dankzij het verzoek van een lokale wielerclub in Yecla, Murcia (Spanje): ze hadden een uitrusting nodig om te fietsen. GOBIK was geboren!

De eerste faciliteiten in Yecla (Spanje) worden geconsolideerd voor de productie en fabricage van onze eigen ontwerpen. Het merk is gebaseerd op het concept van "clothingCUSTOM", als een teken van identiteit met een zeer duidelijk proces dat ons nog steeds onderscheidt in de sector. Lange tijd zal de claim "The CUSTOMWear Company" ons op dit pad vergezellen.

De kennis van de materialen, de kenmerken en het contact uit de eerste hand met de gebruikers van gepersonaliseerde kleding, openen de deur naar de eerste collectie die Gobikthat ook online begint te verkopen. Unibike in Madrid, een inmiddels ter ziele gegane beurs, zal onze springplank zijn om ons voorstel in heel Spanje bekend te maken. In sportieve termen, Gobikful vervult de droom om de leider van de Ronde van de Valenciaanse Gemeenschap 2016 in het geel te kleden. Het zal de eerste mijlpaal zijn in onze sportsponsorstrategie.

Het jaar had niet beter kunnen beginnen voor Gobik: Alberto Contador en Julien Absalon doen mee aan ons project als sportambassadeurs voor het merk. Zo verrijken Tour, Giro, Vuelta, Olympische medailles, wereld- en Europese kampioenschappen ons merk. We hebben onze deelname aan het MTB Wereldkampioenschap uitgebreid. Naast de Primaflor Mondraker hebben we ook de BH Templo Cafés, Absolute Absalon en Brujula Bike Racing Team aangekleed. We beginnen onze route ook op de weg met het Caja Rural-Seguros RGA Team en het Kometa Cycling Team.

  www.gobik.com

Gobik