Etixx

Home » Merken » Etixx

Etixx
Etixx
Belgian sports nutrition

Etixx is een pionier en een toonaangevend merk in op wetenschap gebaseerde sportvoeding en deskundig sportadvies. Het werd in 2009 opgericht in België. Al vanaf het begin is het onze bedoeling atleten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Intussen is Etixx uitgegroeid tot een toonaangevend merk in op wetenschap gebaseerde sportvoeding en deskundig sportadvies voor professionele atleten en amateursporters.

Ontwikkeld met en voor topatleten en hun medische teams

Het sportadvies en de sportvoeding van Etixx werden ontwikkeld met en voor atleten en hun medische teams. De focus ligt hierbij op de gezondheid en het welzijn van de atleet. We werken samen met een gevarieerd team van specialisten uit verschillende sectoren, zoals biochemici, sportartsen, fysiotherapeuten, biomedische wetenschappers, farmacologen en topatleten.

Veiliger, getest op verboden stoffen

Alle Etixx-producten dragen het internationaal erkende kwaliteitslabel ‘Informed Sport'. Elke partij van elke productierun van het hele Etixx-gamma wordt geanalyseerd door een onafhankelijk laboratorium. Zo bieden we de garantie dat onze producten geen verboden stoffen bevatten.

  www.etixxsports.com